Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Biodegradable Foot Rasp & Smoother Duo

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë

 Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve 

E krijuar me saktësi, përmban një dizajn të dyanshëm për të përmbushur nevojat e ndryshme të kujdesit për këmbët. Për më tepër, njëra anë heq butësisht lëkurën e ashpër dhe qelizat e vdekura, duke i lënë këmbët tuaja të ndjehen të buta dhe të rinovuara. Kthejeni atë në anën më të lëmuar, e cila largon çdo papastërti të mbetur, duke e lënë lëkurën tuaj të butë.


  So Eco Biodegradable Foot Rasp & Smoother Duo
  So Eco Biodegradable Foot Rasp & Smoother Duo
  So Eco Biodegradable Foot Rasp & Smoother Duo
  So Eco Biodegradable Foot Rasp & Smoother Duo
  So Eco Biodegradable Foot Rasp & Smoother Duo
  No reviews

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery