Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Biodegradable Pedicure Foot Rasp

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë


Furcë për eksfolimin e lëkurës së këmbëve.

Heq butësisht lëkurën e ashpër dhe qelizat e vdekura, duke i lënë këmbët tuaja të ndjehen të buta dhe të rinovuara.

  So Eco Biodegradable Pedicure Foot Rasp
  So Eco Biodegradable Pedicure Foot Rasp
  So Eco Biodegradable Pedicure Foot Rasp
  So Eco Biodegradable Pedicure Foot Rasp
  So Eco Biodegradable Pedicure Foot Rasp

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery