Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Body Tape

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

So Eco Body Tape e krijuar nga një material ultra-streç, ky shirit inovativ ofron bazën perfekte nen rrobat tuaja. Pra, Eco Body Tape  përshtatet me konturet e trupit tuaj dhe zgjat gjithë ditën. Pavarësisht nëse vishni një dekolte , një fustan me shpinë të hapur, gjithashtu siguron një ngritje për bustin tuaj, duke siguruar një dekolte të këndshme pa pasur nevojë për suport shtesë. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Mund ta vishni për orë të tëra pa u shqetësuar.  So Eco Body Tape
  So Eco Body Tape
  So Eco Body Tape
  So Eco Body Tape
  So Eco Body Tape

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery