Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Contour and Highlight

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
1,600 Lekë
Çmimi i ulur
800 Lekë

Set me dy furca për konturim dhe highliter.

Prezantimi i kompletit të furçave So Eco Contour & Highlight – seti juaj  për të arritur një makeup të përsosur dhe rrezatues! Të krijuara me saktësi dhe kujdes, këto furça ju ofrojnë një makeup profesional. 

Qimet ultra të buta
Cilesi e larte
E qëndrueshme
Ambalazhim pa plastikë

  So Eco Contour and Highlight
  So Eco Contour and Highlight
  So Eco Contour and Highlight
  So Eco Contour and Highlight

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery