Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Bamboo Facial Cleansing Kit

Çmimi fillestar
1,400 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,400 Lekë

Set pastrues për fytytrën.

Seti përmban:                                                                                                                            2 disketa për heqjen e grimit                                                                                                    2 copa peshqiri për heqjen e grimit 

 Të dizenjuara për t'u kujdesur për të gjitha llojet e lëkurës, copat dhe disketat për heqjen e makeup, pastrojnë lehtësisht çdo gjurmë grimi, nga bazat e përditshme deri te formulimet rezistente ndaj ujit. Përjetoni një pastrim të plotë që e lë lëkurën tuaj të ndjehet të freskët dhe pa asnjë mbetje.


  So Eco Bamboo Facial Cleansing Kit
  So Eco Bamboo Facial Cleansing Kit
  So Eco Bamboo Facial Cleansing Kit
  So Eco Bamboo Facial Cleansing Kit
  So Eco Bamboo Facial Cleansing Kit

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery