Shko te informacioni mbi produktin
1 5

So Eco Flat Loofah with Wooden Handle

Çmimi fillestar
1,100 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
1,100 Lekë

Furcë për larjen e shpinës dhe trupit.

Po kërkoni për lëkurë të lëmuar dhe të eksfoluar? Mos kërkoni më larg se furça e shpinës dhe trupit So Eco Natural Loofah! Ajo është e pajisur me një dorezë prej druri që ju ndihmon të pastroni zona të vështira për t'u arritur si shpina dhe shpatullat tuaja, ndërsa fijet e trasha dhe të ngjeshura lejojnë eksfolim të thellë ndërsa masazhoni lëkurën. Dizajni i sheshtë, i kombinuar me një dorezë të gjatë prej druri, ju lejon të arrini dhe pastroni me lehtësi shpinën, duke e bërë atë të përsosur për një pastrim të plotë të trupit. Pra, furça e shpinës dhe trupit Eco Natural Loofah sigurohet që lëkura juaj të ndihet e përkëdhelur dhe e rigjallëruar.

  So Eco Flat Loofah with Wooden Handle
  So Eco Flat Loofah with Wooden Handle
  So Eco Flat Loofah with Wooden Handle
  So Eco Flat Loofah with Wooden Handle

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery