Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Lash Curler

Çmimi fillestar
800 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
800 Lekë
Prezantimi i So Eco Lash, mjeti juaj i fundit për të arritur qerpikët e kthyer bukur pa mundim! Forma e lakuar përshtatet në mënyrë të përsosur me qerpikët tuaj dhe rrit bukurinë natyrale të tyre.I krijuar nga materiale të cilësisë së lartë, ky kthyes për qerpikët  është lehtësisht i përdorshëm dhe garanton që nuk e dëmton aspak qerpikun. Koka e kthyesit është e krijuar për tju përshtatur formës natyrale të vijës suaj të qerpikëve duke siguruar që të kapi çdo qerpik edhe ata më të shkurtër.


  So Eco Lash Curler
  So Eco Lash Curler
  So Eco Lash Curler
  So Eco Lash Curler
  So Eco Lash Curler

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery