Shko te informacioni mbi produktin
1 6

So Eco Scalp Massaging Brush

Çmimi fillestar
700 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
700 Lekë

Masazhues skalpi.

Masazhues skalpi i cili përmirëson rutinën tuaj të larjes së flokëve. I krijuar për të eksfoluar dhe masazhuar butësisht skalpin tuaj, ky mjet për kujdesin e flokëve stimulon rritjen e shëndetshme të tyre duke eleminuar zbokthin dhe grumbullimin e tepërt të yndyrës.Në këtë mënyrë rrit volumin e flokëve  dhe diferenca ndihet që në përdorimin e parë.

  So Eco Scalp Massaging Brush
  So Eco Scalp Massaging Brush
  So Eco Scalp Massaging Brush
  So Eco Scalp Massaging Brush
  So Eco Scalp Massaging Brush

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery