Shko te informacioni mbi produktin
1 5

Synergy Therm Cleansing Routine set

Çmimi fillestar
2,600 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
2,600 Lekë

Seti Cleansing routine përmban një rutinë të plotë pastrimi në mëngjes dhe mbrëmje.

Uji michellar (250ml) përmban Niacinamide dhe Betainë dhe është hapi i parë i rutinës tuaj të pastimit. Largon make-up-in dhe papastërtitë, duke e përgatitur lëkurën për pastrim të thellë. Eshtë i përshtatshëm për cdo tip lëkure, përfshirë edhe ato sensitive.

Foaming Facial Cleanser (250ml), është një larës në trajtë shkume që hequr në mënyrë efektive të gjitha mbetjet e make-up-it dhe sebumin e tepërt pa shkaktuar dehidratim të lëkurës.

Hapi i fundit, Thermal Water Felix Bath, hidraton dhe qetëson lëkurën, duke ndihmuar në reduktimin e inflamacionit dhe skuqjen tek lëkurat e irrituara.


Kjo rutinë siguron një pastrim të thellë dhe efektiv, duke e lënë lëkurën të pastër dhe gati për aplikimin e produkteve të tjera që keni në kujdesin e lëkurës. 

Ideale për të gjitha llojet e lëkurave.

  Synergy Therm Cleansing Routine set
  Synergy Therm Cleansing Routine set
  Synergy Therm Cleansing Routine set
  Synergy Therm Cleansing Routine set

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery