Shko te informacioni mbi produktin
1 3

Youth Lab Restoring Serum 30ml

Çmimi fillestar
6,250 Lekë
Çmimi fillestar
Çmimi i ulur
6,250 Lekë

Serum intensiv revitalizues me veprim anti-rrudhë dhe forcues për të rritur shkëlqimin e lëkurës. I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës.

Restoring serum është një serum anti-plakje që rrit sintezën e përbërësve strukturorë të lëkurës. Rikthen shkëlqimin dhe ngjyrën e saj, duke e lënë lëkurën më elastike, më të butë dhe më të fortë. Burim i bioenergjisë, për shkak të kombinimit të 3 komplekseve të patentuara: Neodermyl®, Progeline® dhe Tens ’up® që rinovojnë fibroblastet, si dhe stimulojnë sintezën e kolagjenit të tipit I & III dhe elastinës. Për më tepër, Vitamina C e stabilizuar rregullon sekretimin e pigmentimit dhe indit mbresë.

1. Përdorimi

Serum intensiv revitalizues me veprim anti-rrudhë dhe forcues për të rritur shkëlqimin e lëkurës. I përshtatshëm për të gjitha tipet e lëkurës.

Restoring serum është një serum anti-plakje që rrit sintezën e përbërësve strukturorë të lëkurës. Rikthen shkëlqimin dhe ngjyrën e saj, duke e lënë lëkurën më elastike, më të butë dhe më të fortë. Burim i bioenergjisë, për shkak të kombinimit të 3 komplekseve të patentuara: Neodermyl®, Progeline® dhe Tens ’up® që rinovojnë fibroblastet, si dhe stimulojnë sintezën e kolagjenit të tipit I & III dhe elastinës. Për më tepër, Vitamina C e stabilizuar rregullon sekretimin e pigmentimit dhe indit mbresë.

2. Përbërësit

• Neodermyl®, a complex of Amino Acids and Trace Elements with a proven effect in smoothing wrinkles and enhancing firmness
• Progeline®, Elafine Biomimetic Peptide with direct action in restoring the oval of the face
• Tens’up® ingredient of natural origin from the roots of Kichori with immediate and long-term “lift” effect
• Stabilized Vitamin C to enhance collagen production synthesis and normalize skin discolorations
• Hyaluronic Acid and Sugar Fungi for rich hydration
Dermatologically tested and non-itchy composition, without parabens and gluten, suitable for all skin types.

SLES Free, SLS Free, Ethanolamine Free, Vegan, Soy Free, Wheat Free, Formaldehyde Free, Mineral Oil Free, Phthalate Free, Nitro Musk Free.

  Youth Lab Restoring Serum 30ml
  Youth Lab Restoring Serum 30ml

  Na ndiq në Instagram

  #instagram

  Vegan
  Cuertly Free
  Contact +355675257599
  Fast Delivery